Blødeste luksusalpaca til afslapning og nydelse

Klassiske ponchoer, capes, tørklæder, plaider og puder - vi vil give dig strik, der svøber dig i blødhed og som samtidig gør nytte for andre kvinder. Hvis du er vant til fåreuld, vil du opleve at alpacauld er meget tungere. Men på den gode måde. Det føles nærmest som at få et varmt kram. Men en endnu bedre forskel er, at alpaca er superblødt og ikke kradser som almindelig uld. Kom med i FloFloShop 
 
TAK fordi du handler hos os

Vores ting er designet med hjertet. Producenterne i Bolivia er udvalgt efter høje etiske krav. Kvinderne der håndstrikker vores produkter bliver selvforsørgende fordi de får en ordentlig betaling for deres flotte arbejde.

Gå til shoppen nu

Bæredygtig

Der er ting og tøj nok i denne verden. Det giver kun mening for os at lave langtidsholdbare produkter, du vil bruge år efter år. Derfor følger vi heller ikke hver ny trend. Vi tror på at høj kvalitet og gode materialer aldrig går af mode.

Las Cholitas Paceñas

I La Paz håndspindes og håndstrikkes de fleste af vores produkter - enten på strikkepinde, eller på manuelle, gammeldags håndstrikkemaskiner. Vi arbejder udelukkende sammen med kvinder, som oplæres og ledes af kvinder. Kvinder som vi stoler på, og som vi ved kan levere høj kvalitet til det danske marked. På den måde, kan vi være med til at støtte op om en udsat gruppe i udviklingslande.

Ekspres

Luftfragt gør det muligt at sende små forsendelser hurtigt, så tøv ikke med at kontakte os, hvis der står udsolgt. Måske kan vi nå at få det klar til dig, hurtigere end du regner med.

Vi elsker gaver

Hvis du skal bruge noget af din bestilling som gave, vil vi elske at pakke den flot ind for dig og sende til modtageren. Skriv i bestillingen, hvad du har brug for.

Fragtfri i Danmark

Hvis du køber for over 750 kr, sender vi helt gratis til dig, hvis du bor i Danmark. Og vi skynder os!