Kom og find dine julegaver eller forkæl dig selv med noget af vores bløde, bæredygtige alpacastrik. Vi har fine nye sager og klassikere til gode priser.

Vi har åbent i vores showroom på Nødebovej 17 i Nødebo hele ugen op til jul på hverdagene (fra mandag d. 17. december til fredag d 21. december) efter aftale. Skriv i forvejen til info@floflo.dk eller sms til 21360543 for at sikre dig der er åbent, så du ikke går forgæves.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det første julemarked finder sted i Ordrup –  ER AFHOLDT

Det andet julemarked finder sted i FloFlos eget lille design studio i skoven ved Nødebo.
Tid:
Fredag den 7. december kl. 15-18
Lørdag den 8. december kl. 12-17
Søndag den 9. december kl. 12-16
Sted:
Nødebovej 17, Nødebo, 3480 Fredensborg

Se eventen på Facebook her  –   ER AFHOLDT

 

 

Vores tredie julemarked finder sted på FINDERS KEEPERS store flotte kvalitets julemarked i København, med 100 andre designere. – ER AFHOLDT

Tid:
Fredag den 14. december kl. 12-18
Lørdag den 15. december kl. 11-17
Søndag den 16. december kl. 11-16
Axel Towers (det gamle Scala lige over for Tivoli)

Se Finders Keepers Event på Facebook her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OM FLOFLO
Kombinationen af strik, cool design, høj kvalitet og bæredygtig produktion er en realitet i FloFlo
FloFlo skaber blød, bæredygtig strik, både børne og voksentøj, børne og voksen-interieur og legetøj. Glem alt om køb-og-smid-væk kultur og se nærmere på et forfriskende design, ofte med flere funktioner, i 100% ren alpaca, som holder længe!
FloFlo designes i Danmark og håndstrikkes af kvinder i Bolivia
Efter at have boet flere år i Bolivia har Maiken, som designer alle produkterne fra det lille hyggelige hus i skoven, slået sig ned i Danmark. Med sig tog hun kærligheden til det bolivianske lokalsamfund – og især til de bolivianske kvinder som kan et håndværk som få: Nemlig at strikke. I naturligt alpacagarn uden dikkedarer. Essensen af det enkle, skandinaviske design er omformet til blød alpacastrik.
Bæredygtighed – i virkeligheden
Alt i FloFlo er udført ved arbejdsintensive metoder, ofte i kvindernes eget hjem, hvor de får en fair løn for deres arbejde. De fleste kvinder er enlige forsørgere og har nu, gennem deres arbejde, mulighed for at skaffe daglige fornødenheder og sende deres børn i skole.