Cliff Kids er den største danske messe for børnetøj og børne interieur. Derfor glæder vi os meget til at deltage og er spændt på hvor mange besøgende der kommer. Vi håber, at komme til at møde mange nye forhandlere og kunder. Vi krydser fingre for at alle vores prototyper når at komme hjem i god tid.  Og så glæder vi os aller mest til at høre hvad kunderne synes om FloFlos dejlige alpaka strik.

Kom og hils på os i stand #234 og mærk på vores bløde alpaka. Har du lyst til at forhandle alpaka til børn, så tøv ikke med at kontakt mig: maiken@floflo.dk, så vi kan booke et møde på messen. Eller giv et ring på 21360543.

 
 

 

Karla, kigger på familiebilleder mens hun nusser med sin søde Rya Kylling. Den er også god at ligge på, når hun skal slappe af. Og så er den altid i godt humør.

 

Karla, som pryder forsiden på vores produktkatalog og vores plakater er en ægte globetrotter. Her er hun i sit værelse med hele verden bag sig. Hun holder en stjerne i hånden og nyder varmen fra solen på hendes ryg. Man kan se Sweets puder og XO-puder og tæpper foran hendes seng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *