Den skønneste, bæredygtige butik er åbnet i hjertet af Hellerup

Kom og find dine værtinde-, barnedåbs- eller fødselsdagsgaver eller forkæl dig selv med noget af FloFlo's bløde, bæredygtige alpacastrik i Hellerups førende butik for bæredygtige varer. Du kan både finde vores dejlige ponchoer til børn og voksne, puder, plaider, tørklæder, søde babyting og ikke mindst vores populære kylling.

Hvis du ikke har lyst til alpacastrik er der også utrolig mange andre fine varer som alle har et grønt og bæredygtigt omdrejningspunkt. Se listen længere nede på siden.

"Make Green Sense er en bæredygtig og økologisk alt-mulig-butik med spændende livsstilsprodukter. Her kan du samle dine bæredygtige indkøb inden for tøj, kropspleje, husholdningsartikler og indretning"

Butikken er er spritny og har åbent tirsdag-fredag fra 10-17.30 og lørdag 10-14.

 
 

 
 

Her kan du se nogle af de mærker, som du kan finde i Make Green Sense:

ANOTHER VIEW @HOME BLACK BLUM CARE BY ME CHILLY'S ECODENTA FARMORS SOKKER FLOFLO- Kids FLOFLO- Women FLOFLO- Interior
GIRLFRIEND COLLECTIVE GOBAMBOO HOUSE OF DHURRIES IF YOU CARE INUACARE LILLE KANIN MOONCHILD MY FLAME LIFESTYLE MULIERES  LÜBECH LIVING
PATCH STRIPS SIDAI DESIGNS  SKFK STORIES IN STRUCTURE SÆBERIGET  THATREDHOUSE THE ORGANIC COMPANY THE ORGANIC COMPANY- Kitchen TRUE ORGANIC OF SWEDEN ÅBENLYS ZAO

 

Lidt mere om FloFlo

OM FLOFLO
Kombinationen af strik, cool design, høj kvalitet og bæredygtig produktion er en realitet i FloFlo
FloFlo skaber blød, bæredygtig strik, både børne og voksentøj, børne og voksen-interieur og legetøj. Glem alt om køb-og-smid-væk kultur og se nærmere på et forfriskende design, ofte med flere funktioner, i 100% ren alpaca, som holder længe!

FloFlo designes i Danmark og håndstrikkes af kvinder i Bolivia
Efter at have boet flere år i Bolivia har Maiken, som designer alle produkterne fra det lille hyggelige hus i skoven, slået sig ned i Danmark. Med sig tog hun kærligheden til det bolivianske lokalsamfund – og især til de bolivianske kvinder som kan et håndværk som få: Nemlig at strikke. I naturligt alpacagarn uden dikkedarer. Essensen af det enkle, skandinaviske design er omformet til blød alpacastrik.
Bæredygtighed - i virkeligheden

Alt i FloFlo er udført ved arbejdsintensive metoder, ofte i kvindernes eget hjem, hvor de får en fair løn for deres arbejde. De fleste kvinder er enlige forsørgere og har nu, gennem deres arbejde, mulighed for at skaffe daglige fornødenheder og sende deres børn i skole.